top of page

OVER REGGEHOEVE

Dé plek om samen te Genieten!

Reggehoeve is gevestigd in het buitengebied van Hellendoorn, op een aansprekende locatie in het Reggedal. Het familiebedrijf is mede door het sterke team van medewerkers en vrijwilligers, sinds het ontstaan in 2012 uitgegroeid tot een volwaardig Hippisch Centrum. Avondfeesten zijn inmiddels niet meer weg te denken in de met allure ingerichte zalen & in 2022 is er een erf gecreëerd met prachtige vakantiewoningen midden in de natuur aan de Katenhorst.

 

Uitstekende kwaliteit, professionaliteit en een goede sfeer zijn voor ons van het allergrootste belang! Dit is waar wij naar streven binnen iedere tak van ons bedrijf.   

 
Wij verwelkomen je graag! Voor een onvergetelijke avond met vrienden & families tijdens één van de sfeervolle feesten bij Reggehoeve. Voor beleving van de paardensport. Voor training, instructie & voor talentvolle sportpaarden vanuit fokkerij 'van de Katenhorst'. Of om te gaan genieten van je vrije tijd tijdens een heerlijke vakantie. Wij streven er met ons team enthousiast naar om jouw verwachting te overtreffen!

 

Geniet! Ervaar zelf de rust, ruimte & allure van Twente op Reggehoeve's erf.

ONTMOET ONS TEAM

kom langs! de koffie staat klaar

Reggehoeve Linde Podt - Marinus Podt
Sascha Podt - Westendorp Welkom bij Reggehoeve
Paradise Paddock Reggehoeve Overijssel

MARINUS

SASCHA

GERBEN

bottom of page