Coaching is…

Groeien in je eigen kracht & talent!  

Investeren in je eigen geluk

Reggehoeve Hippisch Coaching Centrum biedt coaching aan op verschillende vlakken voor diverse thema’s. Zowel coaching met paarden als via het coachconcept ECO-Coach & coaching vanuit de ActionType benadering van ActionTypes Academy Nederland.

Met de onderscheidende visie: door ECO-coachen mensen duurzaam fysiek en mentaal fit maken & houden! Waarbij vanuit de ActionType benadering gewerkt wordt vanuit een persoonlijke voorkeurssignatuur waarbij eventueel in het vervolgtraject gekozen kan worden om via coaching met paarden de nieuw aangeleerde competenties te verankeren. Op deze unieke wijze kunnen wij hoogwaardige kwaliteit in coaching op maat bieden. Dit brengt fysieke en mentale zelfbewustwording, ontwikkeling van de eigen persoonlijkheid, intrinsieke motivatie en zelfsturing, waardoor ingezet kan worden op groei vanuit eigen kracht. Kernwaarden zijn voor ons; Positiviteit, Motivatie, Zelfsturing, Uitdaging en Durf!

Coaching wordt bij Reggehoeve Hippisch Centrum aangeboden door verschillende ervaren & gecertificeerde coaches.

IMG_E0439
04
6feb18
02

Coaching met Paarden

Paarden als spiegel van de ziel van de mens, het zijn meesters in het lezen van lichaamstaal & energie. Zij laten je zonder oordeel zien waar je jezelf niet bewust van bent of wat je onderdrukt, zij kunnen je leren je grenzen te stellen.

Coaching met paarden biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen wijze te werken aan je persoonlijke ontwikkeling; groeien in je eigen kracht & talent!

Tijdens een coaching sessie met paarden ervaar je hoe je nonverbaal kunt communiceren en hoe het paard reageert op je innerlijke overtuigingen. Het geeft snel inzicht, gaat direct naar de kern en dat altijd in het hier & nu.

Paarden zorgen ervoor dat je weer in contact komt met je ware zelf!

INDIVIDUEEL (sessie of kort traject) 

Coaching met hulp van paarden om het beste in jezelf; je eigen (verborgen) talent & kracht naar boven te halen? Of om in te schatten of de keuze die jij zou willen maken echt goed voelt?

Paarden reageren heel direct & intuïtief, dus ook op jouw gevoel. Ze komen naar je toe of blijven op afstand. Ze volgen je of kiezen hun eigen weg & spiegelen daarmee hoe jij in het leven staat..

Bedenk jij alvast waarvoor jij de coaching met paarden in wilt zetten?

TEAMCOACHING (in de natuur)

Coaching met hulp van paarden tijdens de teambuilding sessie? Het paard als onderdeel van jullie team, dat eerlijk & direct spiegelt hoe de communicatie verloopt & op welke manier er wordt samengewerkt binnen het team. Wie inspireert, toont creativiteit, motivatie, betrouwbaarheid en leiderschap? Waar ligt ieders talent? Wordt talent optimaal ingezet?

Het paard toont in zijn gedrag feilloos aan wat jullie sterke punten zijn & waar verbeterpunten liggen. Ontdek wat de kracht is van jullie team!

Handtekening Coachen