Instructie

Op ieder niveau..

Iedere dag valt er iets te leren.

Paard- en ponyrijden is geen dag hetzelfde! Het werken met levende wezens is aantrekkelijk maar soms ook gecompliceerd. Ieder paard is immers anders in karakter, houding en beweging. Hierdoor stopt uw hippische opleiding nooit…

U kunt bij ons terecht voor privéles of groepsles op ieder niveau met uw paard of een paard of pony van ons!

Wij nodigen u uit om vrijblijvend een proefles in te plannen..

DSC_7403-2 kopiëren - kopie
DSC_1057w
1B855A03-EBBD-4AE3-B87E-8C44E58EE7F1
IMG_5030

Reggehoeve is aangesloten bij de overkoepelende organisatie van paardensportbedrijven in Nederland, de FNRS & KNHS en heeft de hoogste kwaliteits waardering ontvangen; 5 sterren!

Bij een KNHS/FNRS bedrijf weet u dat paardenwelzijn & veiligheid van groot belang is. Reggehoeve beschikt over een veiligheidscertificaat, fitte/gezonde paarden die in contact met elkaar leven, zowel in een kudde met vrije bewegingsmogelijkheden en uitloop met toegang tot vers water, ruw- en krachtvoer als in individuele boxen met vrije beweging in weides/paddocks.

Er wordt les gegeven aan ruiters met een eigen paard/pony door gediplomeerde instructeurs, die zelf dagelijks bezig zijn hun kennis en vaardigheden te verfijnen en hiermee staat het welzijn van de dieren bij Reggehoeve hoog in het vaandel!

Kom gerust langs om een privé- of groepsles te ervaren vanaf de rug van je paard of pony.