Instructie

Op ieder niveau..

Iedere dag valt er iets te leren.

Paard- en ponyrijden is geen dag hetzelfde! Het werken met levende wezens is aantrekkelijk maar soms ook gecompliceerd. Ieder paard is immers anders in karakter, houding en beweging. Hierdoor stopt uw hippische opleiding nooit…

U kunt bij ons terecht voor privéles of groepsles op ieder niveau met uw paard of een paard of pony van ons!

Wij nodigen u uit om vrijblijvend een proefles in te plannen..

DSC_1057w
IMG_4773
IMG_5030
pic

Bij Reggehoeve Hippisch Centrum heeft iedere lesweek een nieuw thema, zo garanderen wij u dat er voldoende aandacht is voor ieder aspect binnen uw ruiteropleiding. Afwisseling in lesthema’s houdt ruiter & paard scherp! Wij bieden een ‘Basis abonnement’ met wekelijkse groepslessen, waar de nadruk gelegd wordt op een correcte dressuurmatige basis en ruiters de beginselen voor het springen aangeleerd krijgen.

Liefhebbers bieden wij wekelijkse springlessen in een ‘Extra abonnement’. Deze springruiters (zowel beginnend als gevorderd) gebruiken eens per twee weken een extra groepsles & gaan met extra grote sprongen vooruit! Deelname aan springactiviteiten is voor ruiters met een ‘Extra abonnement’ altijd mogelijk.

Voor beginnende ruiters worden privélessen aangeboden om balans te ontwikkelen op het paard & vertrouwd te raken met de paarden of pony’s.

Het Young Leaders Programma (YLP) biedt kansen & mogelijkheden voor diegene (8-25 jaar) die graag met beide benen op de grond blijft!

Regelmatig wordt een ‘Poets- & Zadelcursus’ georganiseerd voor de beginnende ruiters en ouders, zie ook de video hieronder;