Young Leaders Program

Voor diegene die nét iets meer wil! 

Groei in je eigen kracht! Vol passie, investeren in…

Je gaat aan de slag met onderwerpen als; stalmanagement, gezondheid & welzijn, activiteiten & evenementen organiseren, grondwerk & longeren, rondleidingen geven, veiligheid en nog veel meer. Je leert de taal van het paard! Naast actief bezig zijn op de manege nodigt KNHS de Young Leaders regelmatig uit om kennis en ervaring op te doen op grote regionale/landelijke evenementen. Denk aan de Indoor-Kampioenschappen, de Hippiade & nog veel meer…!

Tijdens het programma wordt je begeleidt en ondersteund door coaches die door de KNHS en NOC*NSF zijn geschoold en de titel YLP Basiscoach hebben behaald.

Vernieuwend is Reggehoeve Hippisch Coaching Centrum in het aanbieden van het YLP, door het  coachconcept van ECO-Coach & de ActionType benadering van ActionTypesAcademyNederland samen te voegen in de wijze van coachen. Met de onderscheidende visie: door ECO-coachen mensen duurzaam fysiek en mentaal fit maken & houden! Waarbij vanuit de ActionType benadering gewerkt wordt vanuit een persoonlijke voorkeurssignatuur. Op deze unieke wijze kunnen wij hoogwaardige kwaliteit in coaching op maat bieden in het YLP. Dit brengt fysieke en mentale zelfbewustwording, ontwikkelen van de eigen persoonlijkheid, intrinsieke motivatie en zelfsturing, waardoor ingezet kan worden op groei vanuit eigen kracht. Kernwaarden in het YLP zijn; Motivatie, Zelfsturing, Uitdaging en Durf!

ECO-Coachen als “A Way of Life”!

nws09_afbeelding_02
DSCN6012ecw
DSC_1007w
IMG_2937

Niveau 1: Helpen (In dit niveau maak je spelenderwijs kennis met anderen ondersteunen, leren met plezier, toewijding/plichtsbesef ontwikkelen)

Niveau 2: Uitvoeren (Je voert activiteiten uit waarbij je aan de slag gaat met samenwerking, zorgvuldig en volhardend te werk gaan, betrouwbaar zijn, taken plannen, duidelijk communiceren en meedenken)

Niveau 3: Organiseren (Je werkt aan gepast communiceren, oplossingsgericht handelen, gedrag controleren, samenwerken, overzicht houden, gedisciplineerd werken en zorg dragen)

Niveau 4: Besturen & het opleidingstraject: “Geef de jeugd een stem!” (In dit laatste niveau toon je eigen initiatief om je te ontwikkelen in competenties als leiding geven, visie tonen, motiveren, verantwoordelijk dragen, organiseren, gedecideerd handelen en coachen. Heb jij veel ambitie en ben je toe aan een uitdaging? Probeer je dan te selecteren voor het opleidingstraject: “Geef de jeugd een stem”! een exclusief traject met leerzame Masterclasses.)

Als jij een KNHS/FNRS lidmaatschap hebt en tussen de 8 en 25 jaar oud bent, kan je meedoen aan het KNHS Young Leaders Program! Zie voor meer info, de video hieronder;